Venster Privacy Film Statisch Venster Vast Vinyl 3D Raam Stickers raamstickers voor de Glazen Deur in Huis Heat Control Anti-UV


Tags: handtekening venster film, voor glas sticker, htv vinyl rollen, stick vinyl, polestar sticker 3d, film hout, sticky venster privacy film, 4 gat omelet pan, film statische, film venster.

€4.84 €6.05
 • Op voorraad
 • w986 • Type: 3D
 • Milieu: Door Europa EN71-3 standaard-en SGS
 • Gemiddelde levensduur: 5-8 jaar
 • Model Aantal: 054
 • Dikte: 0.24 mm
 • Grootte: 30/45/60/75/90x100cm 30/45/60/75/90x200cm
 • Materiaal: Vinyl
 • Functie: Warmte-Isolatie
 • Oppervlakte Behandeling: Gekleurd

Kleine Tips voor U,lees voor het kopen.

*Let op: Dit Venster Film is Alleen van Toepassing op Gladde Glazen Oppervlakken.Niet van Toepassing op Buiten het raam of Ramen met Crack. *Vergeet niet te verwijderen transparant maken van back-side alvorens op glas of het zal niet vasthouden(tape Gebruiken op een hoek van de achterkant (met de gladde kant) snel te verwijderen van de back-beschermende film). *Gebruik een haardroger om het verzachten van de film onder koude weersomstandigheden (Hitte Bestendig tot 176 ° f)

Waarom kies Venster Film?

TOP Bescherming van de Privacy Niveau: het is leuk om met een veilig gevoel in uw eigen plaats gebruiksvriendelijk: Probleemloze peel-stick toepassing in een briesje, gemakkelijk te verwijderen en laat geen schade of resten Lijm Gratis: gebruik Gewoon sopje te installeren, geen giftige lijm nodig Herbruikbare: Premium PVC-materiaal biedt extra duurzaamheid, kan opnieuw worden gepositioneerd en hergebruikt herhaaldelijk UV-Bescherming: afscheid nemen van 96% van de UV stralen dat kan pijn uw huid Energie-Besparing: De controle van uw energie kosten door het verminderen van de hot spots in de zomer en houden de warmte in de winter

Lijm-Vrij Design

*Statisch vasthouden venster film, gemakkelijk te installeren en te verwijderen in minuten met geen residu achter. *Geen schadelijke stoffen vrijkomen.

Privacy en het Licht in

*Semi privacy-houden vogels uit crashen en huisdieren blaffen zien van buiten. *Geen gebroken blind meer.

Wijd Een Toepassing

*Veel gebruikt op kantoor,woonkamer,slaapkamer,badkamer,openslaande deuren of ramen. *Vervangen van de traditionele gordijnen met deze elegante en mooie venster film.

Grootte en Verpakking

Grootte: 30/45/60/75/90x100cm/200cm houdt u meten en vastleggen van de lengte en de breedte van elk stuk glas u van plan bent om tint eerste.Stel kopen 5-15% meer voor afval of schroot.

Pakket: Een continue roll (geen losse delen) Zijn: Product, de Installatie tool Wij verpakken lijn met de EPE,buitenste laag van bubble film om hen te beschermen.Enkele speciale product wordt beschermd door het papier buis.

Hoe te installeren venster film?

1.Schoon glas(zorg ervoor dat uw glas is schoon en glad).

2.Natte glas(hoe meer water,hoe beter).

3.Snijd de film in de gewenste grootte en trek het transparante back-film.

4.Langs de gladde zijde naar glas.

5.Spatel de film van boven naar beneden,van links naar rechts.

6.Knip de overtollige folie(laat een klein gaatje van ongeveer 1 cm tussen de film en het venster om het water te laten stromen).

Vragen & Antwoorden

Q1:Waarom is mijn venster film niet kan vasthouden?

A1:niet nat het venster met water, of hebben niet weg dat het transparant maken van back-film.Vergeet niet om te verwijderen van de folie of het zal niet vasthouden.Als u het verwijderen van de beschermende kant,je kan het toepassen van de verkeerde kant.Plak de gladde kant naar het raam.

Q2:Waarom zijn er zo veel bubbels?

A2:Te weinig water.Gelieve het afbreken en spuit heel veel water,meer water,hoe beter.

Q3:Waarom de rand van mijn venster film begon viel?

A3:De rand van de film is te dicht bij het raam.Laat een kleine opening(ongeveer 1 cm )op het water te laten stromen, zodat de folie goed blijft kleven.


Susynmudinyoo
2020-12-07
5/5
Gorgeous piece delivered by courier to door
Surma1974
2020-12-01
5/5
Great product stick only with water!! Will add another feedback after a month.

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten