1PCS nieuwe en originele 216-0846000 216 0846000 BGA-Chipset met loodvrije ballen


Tags: hobby ijzer, aquarium zuig, verwijder soldeer gereedschap, grote glans, streep ondergoed, dripper kit, bal reus, lipop, ball jumper, strand bal.

€25.23
 • Op voorraad
 • w818 • Pakket: Chip
 • Toepassing: Computer
 • Merknaam: SXGWS
 • Model Aantal: 216-0846000
 • Power Dissipation: STANDAARD
 • Voedingsspanning: STANDAARD
 • voorwaarde: Nieuw
 • Type: Logica ICs
 • Werkende Temperatuur: STANDAARD

1PCS 100% nieuwe en originele 216-0846000 216 0846000 BGA-Chipset met loodvrije ballen

Nieuw en origineel met goede kwaliteit

Concurrerende prijs met de beste klantenservice

Beschrijving:

1.Model: 216-0846000

2.staat: nieuw en origineel.

3.MOQ:1PCS

Beste Kopers,

Let op de volgende instructies na ontvangst van onze chips

De BGA chips te kopen van ons bedrijf zijn van hoge technologie en worden zo nauwkeurig mogelijk (nanometer.

Voor de kleine hoeveelheid chips, ze zijn blootgesteld aan de lucht na te zijn overgenomen uit het pakket.Zo zullen zij waarschijnlijk voldoen aan bepaalde luchtvochtigheid.Dus, om te voorkomen dat de kwaliteit probleem, raden we aan dat je ze in een bakkamer voor ten minste 24 uur bij 100℃-110℃。

Bij het solderen, zorg ervoor dat de temperatuur voor Lood-Vrij/Geen Pb BGA chips is 245℃--260℃ (Maximum), glas-in-Lood Pb/BGA chips 180℃--205 ° c (Maximum).

Het soldeerproces is ingewikkeld.Solderen/vervanging van de chips moeten worden uitgevoerd door technici die zijn bedreven vaardigheden.

Als BGA chips zijn kwetsbaar, complicatedly gestructureerd, met tal van ballen, een ietwat gebrekkige opstelling, onzorgvuldig zijn het temperatuur-controle of onvolledige reiniging PCB-raad zal resulteren in onvoldoende solderen of ontbrekende solderen.De chips zullen, als gevolg daarvan, sterven.

BGA chips zijn gemakkelijk gebroken worden door het ondeskundig solderen.Alvorens te kopen, moet u overwegen 3 punten:

1) Heb je gekocht de juiste chips?

2) heb je de juiste apparatuur?

3) Bent u bekwaam genoeg om soldeer de chips?

Verzendkosten : 1, Gratis Verzending door de Post van China , Normaal 15-55 dagen geleverd worden,ontmoeting zware verkeer, verschepen tijd zal worden uitgebreid.Verzending per post mogelijk van vertraging, als u dringend, houdt u ervoor kiest om het schip door DHL of EMS. 2 Als u de DHL schip, maar de geadresseerde adres afgelegen gebieden, of geen service, nodig hebben om de vracht te sturen, of EMS. 2, inklaring nodig, neem dan contact op met uw aangepaste als ze nodig papier werk of extra binnenland opladen alvorens de bestelling.en duidelijk de maat als dat nodig is. 3.als u zich in de volgende landen: rusland,Brazilië,Oekraïne,wit-rusland ,Peru,Argentinië , kunt u gewoon kunt kiezen EMS ,of Singapore post, pls niet kiezen voor DHL ,Omdat de DHL vennootschap niet aanvaarden van het pakket die naar deze landen .


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten