Gratis verzending 10PCS RJH60F7DPQ RJH60F7 TO-247


Tags: ir2113, rjh60f7, G80N60UFD, rjh60f5, 50jr22, rjh60f7 transistor, 45f122, ikw40n60h3, igbt rjh60f7, mosfet-transistor 900v.

€10.51
  • Op voorraad
  • w450  • Merknaam: XiangYangWei
  • Type: Logica ICs
  • voorwaarde: Nieuw
  • Toepassing: Andere
  • Model Aantal: rjh60f7

Welkom bij A+++ Elektronische verkoop

Betaling

1. Het volledige bedrag dient betaald te worden binnen de 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling.

2. De koper is verantwoordelijk voor eventuele belastingen en/of heffingen in rekening gebracht door hun land.En de goederen zullen worden Gemarkeerd als "gift" of "monster" voor uw het gemakkelijke douane-inklaring en minder kosten.

Verzendkosten

- We meestal gebruik van de China Post Air Mail(verzending gratis).Neem dan contact met ons op als u wilt gebruik maken van andere koerier, zoals DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.U betaalt de extra kosten.Wij geven u de tracking nummer nadat verzonden.

- We versturen alleen te BESTELLEN geregistreerde adres.Dus wees zeker van uw adres in OM juist en geldig is.Zorg ervoor dat u laat de juiste telefoon nummer bij het vullen van uw koper informatie.

- Wij verzenden het pakket binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling.

-.U kunt controleren of de goederen waar het in de doorvoer via tracking nummer .

Feedback

- Wij handhaven van hoge normen van kwaliteit en het streven naar 100% klant tevredenheid!Feedback is zeer belangrijk Wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op ALVORENS u ons neutrale of negatieve feedback geven, zodat we adequaat uw problemen op.

- Omdat uw feedback is zeer belangrijk voor ons bedrijf de ontwikkeling, zijn wij oprecht nodigen u uit om positieve feedback te geven voor ons op als u tevreden bent met ons product en onze service.Het zal alleen neemt u 1 minuut.

Resultaat

- Retourzendingen geaccepteerd.Het artikel moet in de originele staat.En u moet de betaling van de extra verzendkosten en de producten worden bewaard in hun oorspronkelijke staat.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten