Tattoo Supplies 2Colors Nieuwe Draagbare Permanente Make-up Wenkbrauw Tatoeage Tattoo Lezen van het USB-Bureau Lamp Tattoo Supplie


Tags: voor tattoo lamp, papier tattoo bed, bureau lamp nagel, levering tattoo bed, wenkbrauw lamp, wimpers levert, toilet make-up accessoires, wenkbrauw levert waxen, permanente make-up accessoires, led-tattoo.

€7.71 €14.83
  • Op voorraad
  • w413  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Materiaal: Aluminium
  • Optionele Kleur: Zilver, Zwart
  • Type: Tattoo accessoires
  • Kracht: 5W
  • Merknaam: FILFEEL
  • Model Aantal: bureau lamp

Beschrijving: Deze USB-lamp wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de wenkbrauw tattoo, tatoeage, manicure, wimper extension, lezen, etc.De buis kan worden gebogen vrij, u kunt de hoogte en de richting van de lamp flexibel.

De clip maakt het makkelijker om de klem stevig vast op het bureau.De vaststelling van energiebesparing en heldere led-licht, zal deze niet knipperen en helpt om uw ogen te beschermen.De draagbare afmetingen en eenvoudige schakelaar maken het makkelijker om te gebruiken.

Functies: 1.De vaststelling van energiebesparing en heldere led-licht, geen stroboscopisch, geen straling, die zal helpen om uw ogen te beschermen. 2.USB-plug design maakt het gemakkelijker om te gebruiken, je kunt hem aansluiten op de computer, de macht bank, adapter etc. 3.De twee lichte kleur conversie schakel ontwerp maakt het makkelijker om de licht kleur, kunt u het witte licht of warm licht volgens het gebruik van uw omgeving. 4.Aluminium lamp van het hoofd is goed voor de warmte-uitwisseling en het verlengen van de levensduur.De buis kan worden gebogen vrij, u kunt de hoogte en de richting van de lamp flexibel. 5.Met een lange levensduur, hoge lichtopbrengst, goede warmteafvoer en weinig licht mislukking. 6.De metalen clip aan de onderkant van de lamp maakt het makkelijker om de klem stevig vast op het bureau. 7.Geschikt voor wenkbrauw tattoo, tatoeage, manicure, wimper extension, te lezen, te werken, enz.Specificaties: Conditie: 100% Nieuw Type: Bureau Lamp Hoofd Materiaal: Aluminium Clip materiaal: Metaal Materiaal van het middelste deel: Kunststof leder Optioneel, Kleur: Zilver, Zwart Power: 5W Lengte: Ca. 430mm / 16.9 inch Lamp Diameter Kop: Ca. 65mm / 2,6 inch Clip Breedte: Ca. 60 mm / 2,4 inch Pakket Gewicht: Ca. 268g Pakket Omvat: 1 x Tattoo Lamp Met een USB-ingang Opmerking: Houd er rekening mee dat de nieuwe soort en het oude type van dit product zal verzonden worden in een willekeurige volgorde, en zorg ervoor dat u het niet erg te maken alvorens te bestellen.

Deze USB-lamp wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de wenkbrauw tattoo, tatoeage, manicure, wimper extension, lezen, etc.De buis kan worden gebogen vrij, u kunt de hoogte en de richting van de lamp flexibel.

De clip maakt het makkelijker om de klem stevig vast op het bureau.De vaststelling van energiebesparing en heldere led-licht, zal deze niet knipperen en helpt om uw ogen te beschermen.De draagbare afmetingen en eenvoudige schakelaar maken het makkelijker om te gebruiken.

Kenmerken:

De vaststelling van energiebesparing en heldere led-licht, geen stroboscopisch, geen straling, die zal helpen om uw ogen te beschermen.

USB-plug design maakt het gemakkelijker om te gebruiken, je kunt hem aansluiten op de computer, de macht bank, adapter etc.

De twee lichte kleur conversie schakel ontwerp maakt het makkelijker om de licht kleur, kunt u het witte licht of warm licht volgens het gebruik van uw omgeving.

Aluminium lamp van het hoofd is goed voor de warmte-uitwisseling en het verlengen van de levensduur.De buis kan worden gebogen vrij, u kunt de hoogte en de richting van de lamp flexibel.

Met een lange levensduur, hoge lichtopbrengst, goede warmteafvoer en weinig licht mislukking.

De metalen clip aan de onderkant van de lamp maakt het makkelijker om de klem stevig vast op het bureau.

Geschikt voor wenkbrauw tattoo, tatoeage, manicure, wimper extension, te lezen, te werken, enz.

Specificaties:

Voorwaarde: Gloednieuwe 100%

Type: Bureau Lamp

Lamp Hoofd Materiaal: Aluminium

Clip Materiaal: Metaal

Optionele Kleur: Zilver, Zwart

Vermogen: 5W

Lengte: Ca. 430mm / 16.9 inch

Lamp Diameter Kop: Ca. 65mm / 2,6 inch

Clip Breedte: Ca. 60 mm / 2,4 inch

Pakket Gewicht: Ca. 268g

Het Pakket Omvat:

1 x Tattoo Lamp Met een USB-Lijn

Door de manier, als u onze winkel, voeg onze winkel toe aan uw Favoriete Winkels, U kunt onze Nieuwe aankomst en Korting op de informatie in de tijd.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten