Schede voor Ganzo Messen Schede Mes Tas Geval Voor Firebird FBKNIFE Mes Zakje Blade Guard Fluitje Accessoire


Tags: mes lovocoo, nextool youpin, firebird gitaar, stuks, kershaw, firebird, ganzo g302 delen, ch, geval mes, tapijt mes.

€5.88
  • Op voorraad
  • w277  • DIY Levert: Metaalbewerking
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Tag1: GEVAL VOOR GANZO MESSEN
  • Model Aantal: GEVAL VOOR GANZO FIREBIRD MESSEN
  • Merknaam: GANZO
  • Type: Andere

UITLEG voor Om de Opties:

1PCS voor Versie 1: 1 stuk van de Eerste Generatie (V1) Schede

1PCS voor V2 GANZO: 1 stuk van de Tweede Generatie (V2) Mantel, het LOGO is GANZO

1PCS voor V2 Firebird: 1 stuk van de Tweede Generatie (V2) Schede, wordt het LOGO FIREBIRD

De Eerste Generatie (V1) Schede:

Beschrijving van de zaak voor Ganzo messen:

De case is gemaakt van synthetische vezels dus het is duurzaam en eenvoudig in gebruik.De case is universeel en dus geschikt voor modellen met de afmetingen in opgevouwen toestand niet meer bedragen dan 115 mm x 34 mm x 145 mm.

Het is aanbevolen voor de volgende modellen van Ganzo messen:

G611, G701, G702, G704, G705, G706-2, G707, G708, G709, G710, G711.

Kennisgeving: de Eerste Generatie (V1) Schede niet geschikt voor het model G712,G720, G740, G7412,G7413 enz, kies dan de Tweede Generatie (V2) Schede.

Van De Tweede Generatie (V2) Schede:

Beschrijving van de zaak voor Ganzo messen:

Case-gemaakt van nylon - duurzaam en slijtvast materiaal.Het brengt de voorwaarden die typisch zijn voor wandelen en andere outdoor activiteiten.De mogelijkheid om een tool op de riem - andere aspect van deze zaak.Er is een speciale band achter de rug, de riem vastgemaakt aan de basis door te drukken op de knop.

Dus, het mes in het geval dat eenvoudig op te hangen aan een riem of verwijderen wanneer nodig.Bovendien is er een metalen ring - andere manier om op te hangen het geval.Mes tas biedt bescherming tegen spatwater, stof, vuil.Op hetzelfde moment, het is zeer gemakkelijk te wassen.

Kenmerken: Universeel design, Duurzame materialen; Slijtvastheid; Case is zeer licht

Mes tas geval is genaaid van een licht materiaal en vrijwel geen invloed op het gewicht van de instrumenten die zijn opgeslagen in het.Maar het is in staat om hen te voorzien van een hoog niveau van bescherming en perfect aangepast voor het dragen van een mes of multitool "bij de hand."

GANZO Fluitje

Mooie camping/wandelen accessoire, kan het verschil tussen leven en dood als je te verdwalen in het bos.Ook maakt het vinden van uw mes makkelijker als het valt in dikke bodem te bedekken.


Sergiogr40
2020-11-06
1/5
The cover is full of shit in the photo is completely different even in size for the knife with which it is not included. Do not take a simple waste of money
Sujata74
2020-10-25
5/5
Excellent sheath very comfortable and light

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten