Zomei 72mm Grijs GC Afgestudeerd Grijs Geleidelijke Camera Neutrale Dichtheid Lens Filter voor Canon Nikon DSLR Gratis verzending


Tags: filter zomei, filter pick-up, jurk mesh zien door meisje, 67 mm filter, camara diy, pixel 2 xl vervangen, statief zomei, b w filter, camera statief zomei, 77mm.

€13.74 €18.08
  • Op voorraad
  • w20140  • Pakket: Ja
  • Model Aantal: 72mm
  • Merknaam: Zomei
  • Type: Grijs ND-Filter

Zomei Merk 72mm Optische Hars Graduated Neutral Density Grijs Camera Lens Filter

Beschrijving:

ZOMEi-serie grijs verloop filter met behulp van de nieuwste lens verwerking-technologie, zodat u om te schieten zonder verkleuring, kleurverzadiging en een sterker gevoel van hiërarchie .

Afgestudeerd kleur filters zorgen voor een geleidelijke kleurovergangen voor een glad mengen effect.Geef uw landschap en de textuur van de huid een meer kleurrijke touch.Perfect voor het veranderen van de sfeer van een foto.

Alle Materialen die worden Gebruikt in dit filter voldoet Aan de Eisen van de Europese Unie normen van Bescherming van het Milieu-ROHS(Beperkingen inzake Gevaarlijke Stoffen).

Grijs filter zorgt voor een neutrale kleur voor een meer evenwichtige blootstelling wanneer de helderheid varieert.Ideaal voor fotografie en video-filmen.

Compatibel met: Past op elk merk lens met een 72mm filter draad, digitaal of film.

(SONY, Canon, Minolta, Nikon, Pentax, Olympus, enz. )

Specificaties:

Merk: ZOMEI

Naam: ZOMEI Geleidelijke Kleur Filter

Kleuren: Geleidelijke Grijs

Filter Frame: Aluminium frame

Frame Dikte: 1.46 mm

Frame Hoogte: 6.10 mm

Materiaal: hoge kwaliteit optisch hars.

Filter Draad: 72mm

Zomei merk filters de producten is in oorsprong label.

Pakket Is Inclusief:

1 * 72mm Zomei Graduated Grey Filter

Verzendkosten Beschrijving: 1: Item zal worden verzonden binnen 3 werkdagen nadat de volledige betaling is ontvangen. 2: In oreder te verzekeren ontvangt u uw orde belastingvrij op de invoer,zullen wij verklaren het als een "Gift" met een lage waarde.Deze lagere prijs komt niet overeen met het totaal van de aankoopprijs of de marktwaarde van het product en geldt niet voor de landen met een verschillende tarief-regels.Om het even welke invoerbelastingen of prijzen zijn de verantwoordelijkheid van de koper 3: Als je niet in het item na 40 dagen, neem dan contacat ons voorop,wij lossen het probleem voor u zo snel mogelijk Terug Beschrijving: het Item is niet goed werken?Je het niet leuk?U hoeft het niet meer?Dat is geen probleem, u kunt contact met ons opnemen het artikel retourneren klantenservice: 1:Negatieve feedback en geval het probleem niet kunt oplossen,als het pakket nog steeds niet aankomt of als het artikel niet goed te werken neem dan contact dat we eerst zullen we omgaan met het probleem zo snel mogelijk. 2: Als je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door een bericht,We zullen het antwoord op uw vraag binnen de 24 uur.(Weekends en Feestdagen zal worden 48 uur) 3: Al onze item 1 jaar garantie.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten