2020 Nieuwe Bluetooth Draadloze Joystick Voor de PS4 Controller Geschikt Voor mando ps4 Console Voor Playstation Dualshock 4 Gamepad Voor de PS3, PC


Tags: ps4 4 gamepad, laser ps4, gamepad ps4, panel sony playstation 5, xbox 360-besturing, controle schot, compelit ps4 console playstation 4, game ps3, control pc, ps4 gamepad.

€26.11 €37.85
 • Op voorraad
 • w19743 • Functie 2: Voor De Playstation 4 Game Console
 • Voorzien van 9: Dubbele Trillingen Joystick Gamepad
 • Voorzien van 5: Bluetooth gamecontrollers voor Playstation 4
 • Merknaam: Broodio
 • Voorzien van 4: Draadloos Gamepad Voor PS4
 • Interface Type: Bluetooth
 • Voorzien van 6: Dubbele Trillingen Gamepad voor PS4-Controller
 • Functie 3: voor ps4-controller
 • Voorzien van 7: controle voor ps4
 • Type: Gamepads
 • Functie 11: Voor PS4 Gamepad
 • Model Aantal: Gamepads
 • Functie 1: Draadloze Bluetooth Controller voor de PS4
 • SONY Model: playstation3
 • Pakket: Ja
 • Functie: Draadloze Bluetooth Controller voor de PS4
 • Voorzien van 10: Voor De Playstation 4 Dualshock 4
 • Compatibel Merk/Model: Sony
 • Voorzien van 8: Joystick Voor de PS4

1. Product korte inleiding

1) Deze hand schacht is vooral compatibel met de P4 game console.P3-console

2) High performance wireless-verbinding-technologie is goedgekeurd, zorgt voor een stabiel signaal zonder vertraging of lijn vallen binnen 8m.Het is met een sterke anti-interferentie de prestaties en zal niet worden beïnvloed gemakkelijk door andere draadloze apparaten.

3) Ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor de joystick is met het opladen van display en low power functies van de display.

4) Ingebouwd met kleurrijke LEDs display joystick kanalen voor spelers, verschillende LED-kleur geeft verschillende joystick.

5) Built-in met twee asymmetrische motoren links en rechts het verstrekken van dubbele-shock functie.

6) Built-in met 3D-versnelling sensor en Gyroscoop-sensor leveren met 6-as sensing functie.

7) Geconfigureerd met een 3,5 mm-aansluiting voor oortelefoon en luidspreker ingang dus audio-signalen kunnen worden uitgevoerd in gaming.

8) Touch panel-en panel knop functies worden ondersteund door deze joystick.

9) Deze joystick kan worden opgewaardeerd door bijgewerkte software door te verbinden met de PC.

2. De functie van de knop korte beschrijving

1) HOME toets: Kort indrukken om het scherm hoofdmenu en schakel toepassingen; lang indrukken om de toepassing afsluiten, afmelden/power off console en het display bedienbaar items.

2): Vier functionele knoppen karakter van de acties in games.

3) D-Pad: Omhoog, omlaag, links en rechts, richting opties.

4) Linker-en Rechter analoge sticks: de Controle karakter van de beweging en het hele scherm richting.

5) "DELEN" share-toets en "OPTIES" option-toets: wanneer u verbinding maakt met de P4 host, gebruik maken van het aandeel en de optie knoppen respectievelijk.De "DELEN" - toets komt overeen met de "SELECT" - toets en de "OPTIES" - toets komt overeen met de "START" toets.

6) TURBO-knop * 1: houd de function toets (△ / □ / ○ / ※ / L1 / R1 / L2 / L2), en druk vervolgens op de TRUBO knop voor het inschakelen van de versnelling-functie, druk vervolgens op de knop WISSEN te annuleren, de versnelling van de functie

Opmerking: de functie van de Knop kan variëren van spel tot spel te wijten aan verschillende games, de feitelijke werking heerst.

3. Het aansluiten en het gebruik van de instructie

1) Aansluiten met P4 console

A. P4 host macht in de interface, sluit de data kabel in de USB host-poort, de ingang is aangesloten op de kabel, en druk vervolgens op de hendel einde van het kleine huis op de menu knop, de handle LED lampjes knipperen, wanneer een enkele kleur LED op het handvat te geven dat de verbinding is geslaagd.Vervolgens de stekker van de kabel.Het handvat is automatisch verbonden met de motor.

B. Omgaan met kleur LED indicatie status beschrijving: toon speler status, druk op de kleine huis-toets, GELEIDE lichte bar in het licht blauw, rood, groen, roze order, configure elke controller, als speler login om identificatie.

C. U kunt maximaal vier draadloze handgrepen op hetzelfde moment.Het aantal toestellen dat kan worden aangesloten op hetzelfde moment verschilt van apparaat tot apparaat.

D. Wanneer de P4 controller kan niet worden aangesloten op de host, dit geeft aan dat het maximale aantal draadloze apparaten die kunnen worden aangesloten op de host heeft overschreden.Neem de registratie van de gebruikte apparaten uit de lijst van aangesloten apparaten.In de P4 belangrijkste eenheid selectie (Instellingen) > [Randapparatuur] > [Draadloze Apparaten], selecteer het apparaat dat u wilt om het vastleggen te annuleren, drukt u op de OPTIONS-knop en selecteer vervolgens [Verwijderen Device].U kunt de voortgang van het scherm te bedienen.

2) Aansluiten op de P3 host

A. deze controller om de P3-console via de USB-kabel.

B. Wanneer het is aangesloten op de P3-console, de controller ondersteunt geen 6-axis motion sensing en trillingen.

4. Het lage vermogen en batterij-indicator

1) Lage power indicatie: Wanneer een joystick de batterij is meer dan 3,6 V, de joystick LED-lampje licht; wanneer de macht op 3.3-3.6 V, de indicator zou knipperen op 2,5 Hz frequentie; wanneer de stroom is lager dan 3,3 V, de joystick zou in de slaapstand staat.

2) het Laden aanwijzing: Wanneer een joystick aansluiten op een P4-console via een draadloze verbinding, plaats een USB kabel tussen de joystick en de console, de LED van de joystick zou knipperen langzaam op 0,5 Hz frequentie; wanneer de joystick wordt aangesloten op een stroomvoorziening in plaats van een console, de oranje LED van de joystick zou een fade-up en verdwijnen tijdens het laden brandt de LED-indicator gaat uit na volledig opgeladen.

5. Parameter Referentie

Input voltage/stroom:DC 5V/500mA

capaciteit van de batterij:3.7 V/600mAh

Bedrijfsspanning:DC 3.7-4.2 V

Werkende stroom:50-110mA

Vibrerende stroom:80-180mA

Statische stroom:20-50uA

Volledige oplaadtijd:3-4h

Afmetingen:155.5*106*66.5 mm

6. Voorzorgsmaatregelen

1) Gelieve niet te bewaar dit product in een vochtige of hoge temperatuur plaats;

2) niet kloppen, slaan, doorboren, of proberen te desintegreren dit product niet te beschadigen onnodig.

3) niet, gooi het afval als dit product wordt met een lithium batterij van de ingebouwde;

4) gebruik dit product niet in de buurt van vuur of een warmtebron;

5) Als een niet-toegestane en niet-professionele personeel losgekoppeld van dit product, schade veroorzaakt, dit product is niet binnen de reikwijdte van de na-verkoop-garantie.


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten