Montessori Hanger Parel Rek Educatieve Leren Peuter Speelgoed Montessori Hanger Parel Rek Educatieve Leren Peuter Speelgoed


Tags: eva hand, montessori, stoïcisme, ei montessori, spel supermarkt, baby speelgoed spiegel, wijsheid doos, bal montessori, oostenrijk munt, bitcoin opmerking.

€17.25 €30.27
  • Op voorraad
  • w19666  • Leeftijd: 8 t / m 13 Jaar
  • Oorsprong: CN(Oorsprong)
  • Certificering: China gecertificeerd (3C)
  • Model Aantal: ducational Leren Peuter Speelgoed Voor Kinderen
  • Thema: Sport

Bullet Punten:

1、gericht op Kinderen: Focus op kinderen en het maken van een 'children' s world' in het midden op, zodat ze kunnen onafhankelijk van elkaar 'zichzelf te zijn'.

2、Gevoelige Periode: Pak de gevoelige periode voor het leren.De kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 6 hebben voorkeuren voor verschillende dingen op verschillende groeistadia, die de zogenaamde 'kind gevoelige periode'.De Montessori preschool education methode benadrukt het beheersen van de 'gevoelige periode' van de kinderen en geven hen de juiste begeleiding.

3、Tik op Mogelijke: - Leerkrachten zijn in de positie van het bijstaan en voorlichten.Leerkrachten moeten af van de traditionele self-righteous onderwijs methoden, maar het verstrekken van tijdige hulp en begeleiding aan kinderen vanaf de zijkant, zodat kinderen de belangrijkste lichaam van onderwijs, zodat ze kunnen gebruik maken van hun hersenen en tik op hun potentieel.

4、Leren Speelgoed: Dit is de meest klassieke leren speelgoed.Het heeft de kenmerken van het begeleiden van kinderen om te leren van het aspect van het spel, waardoor kinderen subtiel accepteren leren tijdens het spelen!

5、Vorm Wijsheid: Onderwijs dat niet 'leren' zich verzet tegen de traditionele leraar-gecentreerd klauteren, onderwijs, en pleit voor het bieden van een goede leeromgeving, heldere en rijke lesmateriaal, en waardoor kinderen het initiatief nemen om contact met onderzoek en vorm van wijsheid.

Specificatie:

Specificatie: 100% nieuw en van hoge kwaliteit

Kleur: zoals afgebeeld

Materiaal: houten materiaal

Afmeting: zoals afgebeeld

Leeftijd: 1-3 jaar

Paklijst:

1*Montessori Hanger Parel Rek


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten