Baby Veiligheid Bed - Ademend & Sterk Materiaal Dat Bootst De Baarmoeder, Terwijl het Verminderen van De Milieu-Risico ' s in Verband met Oor


Tags: babi swing, pasgeboren baby swing, risico titanium, fiets risico, baby cradle swing, ei lokken, detox pearl, bed stof, springkussen met glijbaan, baby stoel swing.

€9.25 €16.82
  • Op voorraad
  • w19270  • Materiaal: Stof
  • Grootte: 130x80CM
  • Patroon Type: Solide
  • Leeftijd: 0 tot 36 maanden
  • kleur: Roze, groen, beige, grijs, zwart
  • Type: Uitsmijters,Truien & Schommels
  • Belasting: 18kg

Baby Veiligheid Bed

De 100% Nylon Vezels BETER SLAPEN - Gepatenteerd ontwerp houdt de baby veilig VEILIG SLAPEN NORMEN - CPSC-conform is en compatibel is met de AAP aanbevelingen 100% ADEMEND - het Behouden van een gezond lichaam de temperatuur, het voorkomen van verstikking, en verminderen het risico van over-verwarming

De Beste Nachtrust voor Je Baby

Hen te ondersteunen met een rustgevende, vertrouwde omgeving zal ook helpen bij het kalmeren van een koliekachtige baby.By met behulp van een natuurlijke, ademend, flexibele, mesh hebben we ons systeem ontworpen ter bevordering van een gezonde omgeving, ongeacht een baby beweging of positie.Plus, onze GEPATENTEERDE ontwerp is 100% veilig voor de slaap-en geschikt voor alle AAP Veilig Slapen Aanbevelingen.U zult blij zijn te weten dat Crescent Baarmoeder is 100% veilig voor de slaap-en verkleint het risico van verstikking en oververhitting.AAP Veilige Slaap-Richtlijnen wordt aanbevolen om baby ' s slapen alleen, plat op hun rug, met geen andere materialen in de slaapomgeving.We hebben ontworpen Crescent Baarmoeder te geven de ouders aan dat de optie: Gewoon aanpassen van de hoogte van Crescent Baarmoeder, zodat de kinderen terug in de rust op het ledikant matras, zorg dat de riemen en zelfs Crescent Buik plat.We zijn het vertrouwen van de ouders en medische professionals, met inbegrip van Shriners kinderziekenhuis en het Virginia Department of Health.Al onze materialen zijn vrij van giftige chemicaliën zoals BPA, PVC en onze stof is van nature brandvertragend nylon.


Howardoberstein
2020-08-22
5/5
This is the absolute best product and worth the money. My now six month old has slept in his womb religiously every night from 9pm to 7am peacefully. I love that the fabric is breathable because he likes to sleep in a different position every day. He nestles perfectly in the womb as if I were holding him myself. I also love that it's extremely secure with a multi step set up to make sure it doesn't come undone with baby in it. This is defiantly a must have.

Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten