2-In-1 Roestvrij Stalen Kruis Pincet Professionele Snel Teek Verwijdering Tool Voor Kat Hond Hond Mensen Teek Verwijderen


Tags: vuilniszak 7590, grote potten ideeën, mini stripe 10mm, hertogen koud drankje, mtm logo quattro, roze fashion mok, duke690 tandriemschijf, namm 2016 roland, mini gold gerechten.

€2.75 €3.62
  • Op voorraad
  • w19171  • Hond Nest Item Type: Aars Scoopers & Tassen

2-In-1 Roestvrij Stalen Kruis Pincet Professionele Snel Teek Verwijdering Tool Voor Kat Hond Hond Mensen Teek Verwijderen

Bullet Points: 1、2-in-1 double-headed ontwerp: 2-in-1 pincet en ruiming haak kan veilig en effectief verwijderen van honden, katten, enz.teken.

2、Extra meerwaarde: Onze puntig pincet zijn niet alleen zeer geschikt voor het verwijderen van teken, maar ook een perfecte assistent voor puin, doornen, enz.

3、Materiaal: De teek removal tool is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrij staal materiaal, en het is duurzaam; niet gemakkelijk om schade en corrosie; kan worden gebruikt voor een lange tijd.

4、Snel en pijnloos: de verwijdering van de haak kop op de huid, druk de teek klem onder de teek hoofd, trek de teek lichaam direct en verwijder het met het hoofd.

5、Gemakkelijk te dragen: het Opslaan van uw removal tool in de ehbo-doos of handschoenenkastje of rugzak, en verwijder de teken altijd en overal.

Specificaties:

Materiaal: hoge kwaliteit roestvrij staal

Formaat: ongeveer 14 cm/inch 5.51

Functie: 2-in-1 (Pincet + Verwijdering Haak)

Geschikt voor: het verwijderen van teken, vlooien, luizen, etc.

Doel: pet / persoon

Product Lijst:

Dubbele hoofd Haak * 1

Lederen Case of Kunststof Doos * 1


Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten